Voogdgeert is een schildersbedrijf dat al bijna 100 jaar actief is in Enschede en omstreken. Wij zijn een familiebedrijf dat in 1918 opgericht is. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot een schildersbedrijf dat grote en kleine klussen aankan.

Naast dat u Voogdgeert in kan zetten voor schilderwerk kunt u ons ook inzetten voor behang aanbrengen en het zetten van glas. Deze werkzaamheden voeren wij uit voor woningbouwverenigingen, aannemers, verenigingen van eigenaren, maar ook voor particulieren komen wij graag in actie. Dus ongeacht hoe groot uw klus is, u kunt bij Voogdgeert terecht.

Een familiebedrijf uit Twente

Wanneer u Voogdgeert in de arm neemt, dan neemt u een bedrijf in de arm dat echt de Twentse waarden vasthoudt. Dit betekent dat wij van duidelijke en heldere afspraken houden, die nagekomen worden. Een woord is bij ons echt een woord en deze nuchtere aanpak wordt in de praktijk echt gewaardeerd. Daar komt dan nog eens bij dat wij uitsluitend werken met materialen van de hoogste kwaliteit. Natuurlijk zijn onze medewerkers allemaal gediplomeerde vakmensen, zij zijn gewend om binnen een planning vakwerk af te leveren.

Dit betekent ook dat wij u geen luchtkastelen zullen beloven, maar met een eerlijk en helder plan van aanpak zullen komen. De ervaring leert dat het resultaat van onze werkzaamheden alleen maar tevreden klanten achterlaat.

Kies dus voor uw familiebedrijf uit Twente, kies er voor om uw schilderwerk te laten uitvoeren, behang aan te laten brengen of uw glas te laten zetten door Voogdgeert. U weet dan zeker dat het goed gebeurt.