Bibliotheken, kantoren, villa’s en woningen. Voogdgeert Schilders heeft jarenlange ervaring met schilder- glas- en behangwerk van veel gebouwen in heel Nederland.

We werken met name aan grote projecten, maar staan ook graag voor particulieren klaar.

Bij bestaande (oude) woningen en gebouwen voeren we ook houtreparaties en onderhoud aan ramen, kozijnen, deuren en geveltimmerwerk uit

Voor al ons werk geldt : Kwaliteit door passie en ervaring in het vak

Voogdgeert is een schildersbedrijf dat al bijna 100 jaar actief is in Enschede en omstreken. Wij zijn een familiebedrijf dat in 1918 opgericht is. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot een schildersbedrijf dat grote en kleine klussen aankan.

Naast dat u Voogdgeert in kan zetten voor schilderwerk kunt u ons ook inzetten voor behang aanbrengen en het zetten van glas. Deze werkzaamheden voeren wij uit voor woningbouwverenigingen, aannemers, verenigingen van eigenaren, maar ook voor particulieren komen wij graag in actie. Dus ongeacht hoe groot uw klus is, u kunt bij Voogdgeert terecht.

Een familiebedrijf uit Twente

Wanneer u Voogdgeert in de arm neemt, dan neemt u een bedrijf in de arm dat echt de Twentse waarden vasthoudt. Dit betekent dat wij van duidelijke en heldere afspraken houden, die nagekomen worden. Een woord is bij ons echt een woord en deze nuchtere aanpak wordt in de praktijk echt gewaardeerd. Daar komt dan nog eens bij dat wij uitsluitend werken met materialen van de hoogste kwaliteit. Natuurlijk zijn onze medewerkers allemaal gediplomeerde vakmensen, zij zijn gewend om binnen een planning vakwerk af te leveren.

Dit betekent ook dat wij u geen luchtkastelen zullen beloven, maar met een eerlijk en helder plan van aanpak zullen komen. De ervaring leert dat het resultaat van onze werkzaamheden alleen maar tevreden klanten achterlaat.

Kies dus voor uw familiebedrijf uit Twente, kies er voor om uw schilderwerk te laten uitvoeren, behang aan te laten brengen of uw glas te laten zetten door Voogdgeert. U weet dan zeker dat het goed gebeurt.

Subcategorieën

Grofweg zijn de diensten van Voogdgeert op te splitsen in drie gebieden. Onze hoofdwerkzaamheden zijn schilderwerk, behang aanbrengen en glas zetten. Dit doen wij zowel voor kleine als grote opdrachtgevers. Onder onze opdrachtgevers mogen wij aannemers, woningbouwstichtingen en verenigingen van eigenaren rekenen, maar gelukkig doen wij ook regelmatig schilderwerk voor particulieren. U kunt dus rustig zeggen dat wij van alle markten thuis zijn, en u kunt ons dan ook gemakkelijk inzetten voor de klus die u heeft liggen.